Громадський активіст та засновник групи в соціальній мережі Фейсбук “Львів без заторі Роман Тузяк вражений тим, наскільки міська влада байдужа та бездіяльна до проблем мешканців. Він вважає, що найбільшою проблемою для чиновників, що з ремонтом доріг, так і в інших сферах - відсутність комплексної стратегії та надто велика надія чиновників на те, що мешканці самі вирішать свої проблеми.

Про це він розповів під час прямого етеру програми “Народне Толк Шоу” на телеканалі NTA.

Як щось не станеться у Львові, то звернення містян залишаються без відповідей, а ти мусиш “допомагати собі сам”. Виходить, що в нас місто за будь-яких ситуацій: “самопомічне””, - обурений громадський активіст.

Він пригадав, як звернувся на Гарячу лінію міста, адже на новоствореній вулиці не було жодної розмітки. На його прохання нанести розмітку пішохідного переходу знадобилося 8 місяців, перш ніж як вона з’явилась в потрібному місті.

Це та інші історії вказують на одне - відсутня комплексна стратегія. Навіщо сьогодні закривають Кульпарківську на капітальний ремонт, якщо на ній знаходиться аварійний міст, який в будь-який момент може впасти, і капітального ремонту дороги - як і не було? Такі нюанси чиновники мають передбачати наперед, а не сподіватися на те, що мешканці самоорганізуються і підуть латати ямки самі”, - впевнений Роман Тузяк.

Нагадаємо, львів'яни масово скаржаться у соціальних мереж на критичний стан доріг міста, який з зимою лише погіршився. Про комунальну проблематику Львова читайте у матеріалі "Вголос".

 

ІА "Вголос": НОВИНИ