Представники адміністрації закладу були проінформовані про формат вечірки, кількість учасників, а також безпосередньо самі перебували на місці під час проведення святкування - так стверджують в агенції, яка організувала святкування день народження блогера Олександра Заліско.

Відео, в якому представниця агенції розповідає про деталі ситуації. доступне у мережі.



Дівчина, що представилася Алісою, заявила, що агенція, яка була організатором святкування на замовлення Олександра Заліска, уникала коментарів, однак зараз готова відповісти на всі питання. аби припинити хвилю хейту в мережі стосовно учасників вечірки. 

"Ми весь цей час мовчали, але те, що відбувається зараз, виходить абсолютно поза рамки якоїсь людяності та адекватності. Сталася трагедія, помер директор Будинку вчених Роман Ільїч. Ми щиро приносимо співчуття родині померлого, це дуже страшна подія, яка мала б спонукати багатьох людей замислитися над своїми діями, думками, та словами, які ми говоримо", - говорить вона. 

За словами представниці агенції організатора, вечірка була заявлена на понад 100 гостей, хоча всього учасників було 45. 

"Це є та кількість, про яку ми попередньо спілкувались з адміністрацією під час організації події" - зауважила вона. 

За словами Аліси, при підготовці заходу Будинку вчених була надана та ж інформація, яку щоразу готують організатори під час підготовки до подібних подій. Зокрема, інформація щодо кількості гостей, часу святкування та монтажу необхідних конструкцій, а також того, як буде використовуватись приміщення. 

"Представники Будинку вчених знали про те, яким буде формат святкування, якою буде тематика та концепція заходу. Адже представники адміністрації були присутні на монтажі, вони бачили декорації та масштаб дійства, яке мало б відбуватися. Вони також були присутні під час проведення самого заходу" - закцентувала вона. 

Дівчина окремо наголосила на тому, що попори будь-що вона від імені організаторів не перекладає на когось відповідальність та перепрошує за ситуацію, яка склалася внаслідок гучного святкування у день пам'яті жертв Голодоморів.

 

Нагадаємо,  3 грудня, у Львівській мерії на прийомі у першого заступника міського голови Андрія Москаленка помер 75-річний директор львівського Будинку вчених Роман Славітич. Подробиці про його смерть читайте у матеріалі  ІА «Вголос». 

Як повідомляв «Вголос» раніше, у Львові блогери влаштували гучну вечірку в день пам’яті жертв Голодомору Подія відбулася у львівському Будинку вчених, який належить обласній федерації Профспілок. Напис «блогерська голодна туса», яку додав у своєму інстаграмі ведучий свята Володимир Остапчук, викликала особливо велику хвилю нерозуміння серед українців. 

Детальніше про ситуацію та позицію учасників скандальної вечірки читайте у розширеному матеріалі редакції "Вголос". 

ІА "Вголос": НОВИНИ