Під час засідання сесії Львівської міської ради 7 жовтня міський голова Львова емоційно прокоментував звернення стосовно ситуації з дитячим садочком на території Дублян. Зауважимо, за підсумками реформи децентралізації, торік місто Дубляни стало частиною Львівської міської територіальної громади.

На початку засідання сесії традиційно депутати ЛМР звертаються зі своїми запитами та зверненням до виконавчих органів міської влади. Як правило, депутати, бувши обраними від конкретних округів, таким чином реагують на скарги та клопотання мешканців, що обрали їх. 



 На засіданні 7 жовтня до Андрія Садового звернувся Любомир Мельничук, заступник голови фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді. 

«Я прошу надати слово. В нас є представники Дублян, які мають звернення. Мова йде про дитячий садочок. Я би просив надати їм слово, зокрема Марії Кременець, яка є присутня тут в залі» - повідомив Мельничук. 



Міський голова у відповідь заявив, що слово можуть надати лише тим, хто записався на виступ заздалегідь. Зрештою він оголосив про перерву у засіданні сесії та в емоційній тональності закликав керівників депутатських фракцій обговорити питання. 

 

«Оголошується перерва на 5 хвилин, керівники фракцій, будь ласка, підійдіть до президії, бл..ь» - заявив Андрій Садовий. 

Нагадаємо, раніше «Вголос» писав про те, що міський голова Львова просуває ідею чергового кредиту для закупівлі нових тролейбусів.

ІА "Вголос": НОВИНИ