Хлопець вчинив ДТП на автомобілі свого батька.

За даними правоохоронців, в неділю близько опівночі на автодорозі Київ-Чоп водій за кермом автомобіля Kia Sorento скоїв наїзд на пішохода та втік з місця аварії, залишивши постраждалого у безпорадному стані.

Поліції вдалось встановити автомобіль, причетний до події. Його власником виявився 44-річний мешканець міста Стрий.

Патрульні одразу прибули за адресою до імовірного підозрюваного. Чоловік повідомив, що ​автомобіль у користуванні 18-річного сина і він не відповідає на телефонні дзвінки. Батько повідомив, що знає, де він може перебувати.

Хлопця знайшли у сусідньому селі Ямпіль, в приватному будинку. Біля нього стояв автомобіль з ознаками ДТП (пошкодження та плями схожі на кров). Хлопця, який спав у будинку, розбудили. Він мав ознаки алкогольного сп'яніння. Своєї причетності до події він не заперечив.

Всі обставини та причини ДТП встановлюються.

Нагадуємо, вчора ввечері на автодорозі “Львів-Самбір-Ужгород” сталась ДТП, у якій постраждала сім'я воїна АТО. Так, чоловіка з дружиною і двома дітьми на тротуарі збив легковик.

Як наслідок, у чоловіка - травми колін, його дружина зламала руку і травмувала голову (зашивали). Ще в одного хлопчика - забій головного мозку, перелом ноги. На жаль, найбільше постраждав їхній старший син - Андрійко, 9 рочків.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ