Про це повідомив прес-офіцер сектору «М» Ярослав Чепурний, інформує ТСН.

За його словами, можливим місцем удару для оточення сил АТО можуть стати населені пункти Гранітне, Чермалик та Волноваха.

«Сепаратистам немає ніякого сенсу оточувати наші сили в Широкиному, тому що вони не такі вже й значні», – сказав Чепурний.

При цьому він повідомив, що через постійні обстріли в Широкиному людей фактично не залишилося. Також прес-офіцер зазначив, що терористи стріляють не тільки зі стрілецької зброї, а й з важких систем озброєння, ствольної артилерії великого калібру і мінометів. Сили АТО ведуть у відповідь вогонь.

«Українські війська відкривають вогонь у відповідь, але не щоразу, витримуючи певну паузу, надаючи можливість представникам місії ОБСЄ зафіксувати порушення мінських угод з боку сепаратистів», – зазначив Чепурний.

Також він додав, що вогонь військові ведуть зі стрілецької зброї і з 82-міліметрових мінометів – озброєння, яке не заборонено мінськими домовленостями.

Як писав «Вголос», сьогодні прес-секретар АП з питань АТО, полковник Андрій Лисенко повідомив, що після короткочасного затишшя бойові дії в зоні АТО знову загострилися, бойовики не залишають спроб наступу. 

ІА "Вголос": НОВИНИ