Президент Зеленський сьогодні дає інтерв'ю іноземним ЗМІ. Він заявив, що якщо ми вже перебуваємо у війні — то ми більше «практики, аніж «теоретики».

Про це він заявив під час свого інтерв'ю для іноземних ЗМІ.

Журналіст запитав президента України: «Як ви готуєтесь дати відсіч Росії, як будете діяти?»

Він відповів, що все залежить від нашої економіки.

«Потужна економіка дає можливість купувати нове озброєння, бо вони віддають своє життя. Я вважаю що зараз ситуація, коли ми повністю маємо довіряти нашим військовим. Якщо ми говоримо про армію НАТО, то я вважаю, що ми не гірші. Коли ми будемо в НАТО — залежить не від нас», - зазначив Зеленський

Президент наголосив, щоб армія була «одним цілим» треба її підтримувати.

«Ми повинні робити все, щоб моральний дух нашого народу був міцний. Але народ повинен працювати, на економіку, на добробут і на нашу армію. Ми хочемо завершити нашу війну», - додав президент.

Згодом, журналіст поставив інше питання: «Чи має Україна шанси на вступ в НАТО?»

«Гібридна війна народжує гібридні загрози для України та іншим країнам. Це гібридна війна, але ми бачимо звідки вона йде. Ми вже в цій війні. Але це одна війна, а сьогодні на сході — це інша війна. Ми навчились себе захищати. Але загроза є і вона постійна», - наголосив політик.

Нагадаємо, сьогодні українські військові вперше випробували протитанкові комплекси NLAW.

Також, НАТО не має впевненості, що Росія вторгнеться в Україну. Альянс схиляється до того, щоб приймати рішення в залежності від ситуації.

ІА "Вголос": НОВИНИ