Жахливі наслідки трагедії, на які немає слів пояснення у жодному словнику.

У спецефірі проєкту «Говорить Великий Львів» Микола Вересень, журналіст, громадський та політичний діяч, висловлював свої думки дуже збентежено і емоційно, шукаючи назви подіям, що відбулися в Бучі, де сьогодні перебував і президент України Володимир Зеленський. 

Роздумуючи над подіями, Микола Вересень пробує підібрати слова пояснення тому, що відбулося і стверджує, що в жодному словникові ні слів, ні пояснень цьому немає:

Геноцид, це цілеспрямоване проти якоїсь нації, а це процедура знищення живого і яке це живе немає значення (не лише українці - авт.). Це, просто людина іде, я дурний беру і стріляю, чого я стріляю? Чи це наказ, чи це я просто садист і я просто люблю вбивати людей. Це треба досить довго вивчати і знайти якісь абсолютно новітні слова для війни 21-го сторіччя".

Така поведінка, яка спостерігається зараз, завжди була притаманною червоним терористам. Схожі сценарії Україна переживала і у 18-му і 19-му і 20-му століттях, відмінність лише у зброї, якою зараз зручніше вбивати. Журналіст порівнює ворога з тигром яки є таким за своєю природою, так завжди робив і робити буде, бо це його суть..

І коли, хтось говорить - ой ми здивовані - то читайте історію. Вона усе розповість. Ніякої новини там немає", - пояснив Микола Вересень, та поділився своїми рефлексіями наводячи історичні факти.

Сьогодні ми писали також про те, що президент США Джо Байден відреагував на трагедію в Бучі.

Також читайте про таке:

ІА "Вголос": НОВИНИ