В Україні не може існувати такої релігійної громади, основні члени, якої від самого початку є штатними офіцерами та іншими службовцями відповідних служб ворога.

В етері спрецпроектів «Говорить Великий Львів», поміж розмовами про своїх та чужих гість студії Руслан Кошулинський військовий експерт, голова фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді, вчергове підтвердив, що в Україні не може існувати такої релігійної громади, основні члени, якої від самого початку є штатними офіцерами та іншими службовцями відповідних служб ворога.

«Тільки зараз під час такої активної фази війни з московією вдалося закрити промосковські політичні сили. У Верховній раді є на розгляді, надіємося, що це будуть розглядати, заборона московського патріархату, як одного з підрозділів. Це не просто релігійна громада, це є підрозділ фсб гру, який починаючи з попередніх часів і активно з 14-го року працює на розвідку і збройні сили московії», - заявив Кошулинський

Поряд із релігією до зрадників належить і велика частина колишньої української політичної еліти. Котрі, ніяк не могли зрозуміти, що кремлівські харчі скоро закінчаться і, як було озвучено в етері Україна їх усіх «нагне».

«Вони собі так раніше не думали, була нагода, вони й крали. Не тільки янукович мав золоті унітази. І тепер ми можемо це все забирати в користь України. Ті кошти, які вони накрали і не встигли вивезти з України треба націоналізовувати і на потреби Збройних Сил України», - запропонував пан Руслан.

Нагадаємо, що «Вголос» писав що у парламенті зареєстровано законопроект від ВО «Свобода» про заборону московського патріархату #7204, авторкою якого є народний депутат-свободівка Оксана Савчук.

ІА "Вголос": НОВИНИ