Через збільшення випадків захворювання на коронавірус вхід на вежу Ратуші у Львові буде зачинено. Не працюватимуть нічні клуби та дискотеки.

Про це сьогодні, 18 жовтня, повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

За його словами, таке рішення прийняла міська комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Львова через те, аби зменшити кількість людей у міськраді.

«Буде обмежено роботу адміністративних будівель», - каже він.

Також у Львові будуть зачинені всі нічні клуби. Тобто, працювати ці заклади можуть тільки до 23.00. І надавати послуги як ресторани або ж концертні зали. Про роботу дискотек мови не можу бути.

Звісно, таке рішення міста обурює працівників та власників закладів громадського харчування. Вони вважають, що за умови стовідсоткового вакцинування своїх працівників вони можуть обслуговувати гостей довше, а не зачинятися о 23.00.

«Це не є першочерговим і ми від цього можемо відмовитися», - вважає перший заступник міського голови Львова.

Окрім того, Андрій Москаленко нагадав, що у місті відправили на двотижневі канікули усіх школярів. І зачинили усі заклади позашкільної освіти, аби максимально обмежити контакти між дітьми.

Натомість, за його словами, завтра знову відбудеться засідання міського штабу з ТЕБ та НС, де будуть обговорювати потребу збільшення кількості громадського транспорту у Львові, щоб львів’янам не доводилося сідати у переповнені маршрутки.

Нагадаємо, як повідомляв «Вголос», у Львові дозволили працювати тим невакцинованим працівникам, які вже перехворіли на ковід.

ІА "Вголос": НОВИНИ