Винного у смертельній ДТП на Львівщині, яка сталась ще 24 серпня, досі не покарали. Відомо, що в аварії загинули 15-річна дівчина, водій таксі та 20-річний хлопець.

Про це пише видання drogmedia.net.ua. 

Трагедія сталась у селі Попелі Бориславської громади Львівської області. 

Як розповіла мама покійної Надії, Ольга Довжинська, донька попросила батьків відпустити її на святкування Дня Незалежності до міста Борислав. Туди вона поїхала із своєї двоюрідною сестрою та ще трьома хлопцями. Назад компанія зупинила таксі та поїхала додому. Вже за 4 кілометри від дому вони потрапили у ДТП, зіткнувшись з легковиком Volkswagen Passat, за кермом якого був 19-річний хлопець. За даними правоохоронців, він був у нетверезому стані та без водійського посвідчення.

На місці автопригоди загинув таксист, 20-річний пасажир та 15-річна Надія. 

Ольга розповіла, що в ніч трагедії, до неї зателефонувала її сестра, яка і повідомила про аварію. Жінка одразу приїхала на місце пригоди, проте її дитина вже була мертвою.

«Наближаючись до місця трагедії я побачила, що там моя дитина лежить. Ця моторошна картина у яскравому світлі прожекторів пожежного авто кожного дня  постає перед моїми очима. Надя померла на руках у одного із хлопців, що випадково став свідком аварії. Тепер я двічі на день їжджу на роботу дорогою смерті моєї дитини», - зазначила Ольга Довжинська. 

Мама загиблої вважає, що справу в суді спеціально затягують. Вона вимагає, щоб винного у смерті її доньки покарали.

Батьки хлопця, який був за кермом Volkswagen Passat, навіть не вибачились перед жінкою, і наполягають, що їх син в момент аварії був тверезий. Після ДТП він ще місяць перебував у лікарні. Йому зашивали кишківник, також у нього були пробиті легені.

«Хлопець, що потерпів у  цій ДТП – йому кишківник зашивали, у нього легені пробиті були, і він швидше виписався, аніж цей з переломом.  Пішов уже третій місяць, справа чомусь далі не рухається, ця тиша дуже тривожить», - повідомила мама Надії. 

Сім'я загиблої Надії дуже важко переживає її втрату. Як з'ясувалось, раніше від важкої недуги помер 11-річний брат загиблої. В Ольги тепер залишилась лише 11-річна донька.

«Молодшій сестрі сниться, що Надя заблукала у лісі. Після смерті Наді в її щоденниках ми прочитали безліч планів на найближчий час і на далеке майбутнє.  Якось снилося, що  сиділа на ліжку в тапочках, які ми поклали в труну. У дитини постійний страх. Мені приснилася лише раз – просила вишиванку… Невдовзі після цього помер свекор, якого дуже підкосило це горе, тож ми поставили вишиванку йому в труну», - розповіла Ольга.

ІА "Вголос": НОВИНИ