Футбольний двобій збірної України з командою Боснії та Герцеговини мав відбутись 12 жовтня на стадіоні «Арена-Львів». Проте через зростання в регіоні кількості хворих на COVID-19 місце проведення поєдинку можуть перенести до Києва, на НСК «Олімпійський».

Про це з посиланням на власні джерела повідомило видання sportarena.com. Відповідну інформацію опублікували на сторінці ресурсу в соціальній мережі Instagram. 

«Матч Україна - Боснія, скоріше за все, буде перенесено зі Львова до Києва. »За нашими джерелами, УАФ сьогодні отримала попередню інформацію від МОЗ про можливе входження з наступного тижня Львівської області в «червону карантинну зону» - пишуть журналісти.

Таким чином, матч з Боснією, який повинен відбутися у Львові 12 жовтня, швидше за все, буде знову перенесено до Києва.

Зауважимо, що матч Україна-Боснія, який мав би відбутись у Львові, є частиною кваліфікаційного відбору для участі у Чемпіонаті Світу з футболу 2022-го року. Сам Мундіаль відбудеться на Близькому Сході, на території однієї з найбагатших країн світу - емірату Катар. 

Нагадаємо, раніше «Вголос» писав про те, як на стадіон «Арена Львів» готувались до матчу львівського ФК «Рух» зі столичним «Динамо». 

ІА "Вголос": НОВИНИ