Депутати Львівської міської ради пропонують позбавляти премій чиновників ради, які ігнорують звернення депутатів та без поважної причини не з’являються на засідання депутатських комісій.

Таке рішення ухвалили члени депутатської комісії транспорту, зв’язку та міської мобільності Львівської міської ради.

Депутати пропонують залишити без додаткового грошового стимулу керівника управління транспорту Львівської міської ради Ореста Олеськіва, директора ЛКП «Львівавтодор» Миколу Власюка та директора ЛКП АТП №1 Ореста Хамулу.

Члени депутатської комісії мали намір отримати інформацію про концепцію розвитку громадського транспорту у Львівській ОТГ. А також хотіли заслухати як реалізовується проект «Електронний квиток» та чому не виходять на маршрути автобуси  №2а, 4а, 45,57. Для цього вони запросили на засідання комісії вищезгаданих осіб.

Проте чиновники Львівської міської ради проігнорували запрошення депутатів.

Депутати повідомили міського голову Львова Андрія Садового про те цей факт. І попередили, що наступного разу вимагатимуть аби за таке порушення чиновників позбавили премії.

Нагадаємо також, як повідомляв «Вголос», депутати Львівської міськради мають намір звертатися до правоохоронних органів у зв’язку з бездіяльністю міського голови Львова.  

ІА "Вголос": НОВИНИ