У ході візиту вітчизняні фахівці провели зустрічі в головному офісі Канадської агенції з перевірки продуктів харчування, де ознайомилися з епізоотичною ситуацією в країні та діяльністю системи інспектування м’яса на регіональному рівні.

Спеціалісти Держветфітослужби, на прикладі підприємств, які займаються переробкою яловичини, свинини та м’яса птиці, ознайомилися з системою контролю та нагляду за виробництвом м’яса та м’ясопродуктів. Окрім того українську делегацію познайомили з організацією ідентифікації та реєстрації тварин.

Вітчизняні фахівці перейняли досвід у канадських колег у сфері моніторингу хімічних залишків у харчових продуктах. Також спеціалісти Держветфітослужби ознайомилися з роботою ветеринарних лабораторій, відвідали господарства з вирощування та розведення свиней, великої та дрібної рогатої худоби, а також бізонів.

Джерело: agronews

ІА "Вголос": НОВИНИ