Енерго, газо та водопостачання не вдасться відновити у містах Попасна, Рубіжне та ще в частині сіл Луганської області до завершення війни, повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Telegram

«Світло, газ та водопостачання вже не відновити в Попасній, Рубіжному, частині сіл Гірської громади – інфраструктуру там майже знищено», - написав голова ОВА.

Він додав, що поки йдуть бойові дії підрахувати інфраструктурні збитки в містах та селах, де стоїть техніка ворожої армії, зараз неможливо.

Відомо, що росіяни знищують підстанції й насосні станції, захоплюють населені пункти. Учора ворог пошкодив високовольтну лінію, внаслідок чого без світла зараз понад 200 населених пунктів

« »Русский мир« позбавляє місцевих жителів газу, води і світла – вони живуть ці півтора місяця, як більшість росіян все життя. Так, вчора ворог пошкодив високовольтну лінію напругою 300 кВ. Аварія досить серйозна – світло зникло у понад 200 населених пунктах, тимчасово окупованих», - додав Гайдай.

Гайдай наголосив, що відремонтувати усі пошкодження неможливо до закінчення бойових дій.

"Світло, газ та водопостачання вже не відновити у підконтрольних Україні Попасній, Рубіжному, частині сіл Гірської громади – інфраструктуру там майже знищено. Не відремонтувати до завершення бойових дій", - підсумував політик.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ