Командир полку «Азов» Денис Прокопенко у відеозверненні розповів, що захисники Маріуполя виконали наказ, попри всі труднощі.

Про це повідомив командир полку «Азов» Денис Прокопенко.

Увесь Маріупольський гарнізон виконує затверджене рішення вищого військового командування для збереження життів військових та сподівається на підтримку українського народу.

«Захисники Маріуполя виконали наказ, не зважаючи на всі труднощі, 82 дні відтягували переважаючі сили противника на себе та дали змогу українській армії перегрупуватися, підготувати більше особового складу та отримати велику кількість озброєння від країн-партнерів. Жодне озброєння не буде працювати без професійно підготованих військовослужбовців, що робить їх найціннішим елементом армії. Задля збереження життів увесь Маріупольський гарнізон виконує затверджене рішення вищого військового командування», – йдеться у підписі до звернення.

Крім того, командир полку додав, що в управлінні підрозділами «завжди є ризик, на війні немає повністю безпечних планів та операцій».

«Ти завжди ризикуєш. Головне – усвідомити, чи прораховані всі ризики, чи пропрацьований план Б, чи віддався ти повністю цьому плану, який повинен поєднувати в собі виконання поставленої задачі та максимальне збереження життя та здоров’я особового складу», – сказав Денис Прокопенко.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ