В матчі 10-го туру УПЛ підопічні Олега Дулуба поступилися команді «Дніпро-1»

2 жовтня відбувся черговий поєдинок УПЛ між ПФК «Львів» та СК «Дніпро-1». Дніпрянам вдалося відкрити рахунок вже на 2-й хвилині матчу. Відзначитися голом зумів Артем Довбик, отримавши пас від Олександра Піхальонка. Форвард гостей із розвороту пробив над Ілющенковим прямо в ворота.  

Впродовж матчу дніпряни володіли м’ячем та створили багато моментів біля воріт господарів. Це відмітив і головний тренер «Львова». Олег Дулуб прокоментував матч з «Дніпром-1», який завершився поразкою львів'ян.

«Нам не вистачило удачі в цій грі. Повністю переграла команда «Дніпро-1». За моментами, за якістю гри. Дуже шкода такі матчі програвати», - відзначив наставник «містян». 

В процесі гри було декілька моментів, коли «Львів» перехоплював ініціативу. Нападаючий Шина мав кілька нагод зрівняти рахунок, однак пробив не влучно. Спершу м’яч полетів вище воріт, а потім – в руки голкіперу суперників. На перерву команди пішли за мінімальної переваги дніпрян.

У другому таймі обидві команди створювали небезпечні моменти, однак допустили ряд помилок. Фінальний свисток зафіксува перемогу «Дніпра-1».   

Наразі команда Олега Дулуба займає 13-е місце в таблиці УПЛ. В її активі шість очок. В наступному турі елітного дивізіону львів’яни зіграють домашній матч з київським «Динамо». Поєдинок відбудеться 16 жовтня. 

З іншими важливими подіями в світі спорту знайомтеся на інформаційному порталі vse-pro-sport.com.ua.

ІА "Вголос": НОВИНИ