Зокрема, серію семінарів для кельнерів про правила роботи, професійній поведінці з гостями, роботі зі скаргами, мотивації співробітників проведе австрієць Ганні Дтмар. Анетт Моріц з Німеччини розповість про кваліфікованого сервісі в ресторані, а австрієць Людвіг Якс проведе майстер-клас для шеф-кухарів. Нещодавно в рамках навчання відбулася друга Пивна Олімпіада, під час якої молодих львівських барменів навчили правильно розливати пиво.

Нагадаємо, навчальний центр Галицька школа гостинності почав роботу в травні 2011 року. Перший тренінг присвятили організації роботи закладів громадського харчування під відкритим небом - кейтеринг. На початку жовтня 2011 австрійська майстриня Мішель Дизель провела три майстер-класи для львів'ян, під час яких навчила готувати і подавати класичні барні коктейлі. Навчання проходить у вигляді тренінгів та курсів.
 

ІА "Вголос": НОВИНИ