Протягом минулої доби російські найманці вісім разів порушували режим припинення вогню на Донбасі: двоє український військових отримали поранення.

Про це йдеться у ранковому зведенні штабу ООС.

Так, біля Троїцького бойовики обстріляли наших військових з станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Поблизу населеного пункту Чермалик окупанти вели вогонь з безпілотного літального апарату, за допомогою якого скинули гранати ВОГ-17, а неподалік Гнутового ворог обстріляв наші позиції зі станкових протитанкових гранатометів.

Під Катеринівкою окупанти двічі вели вогонь, застосовуючи міномети калібру 120 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю.

У напрямку Золотого-4 ворожі війська здійснили обстріл з мінометів калібру 82 мм. Поблизу Старогнатівки противник відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї.

Внаслідок обстрілів один військовий отримав поранення. Його доставили до медичного закладу, він перебуває у задовільному стані.

З початку поточної доби бойовики один раз обстріляли наші позиції із забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Біля Невельського окупанти вели вогонь з мінометів калібру 120 мм.

В результаті обстрілу водій-санітар отримав поранення. Його евакуювали до лікувального закладу. Стан пораненого - важкий..

Українські військові відкрили вогонь у відповідь.

Нагадаємо, попередньої доби російські найманці 9 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

ІА "Вголос": НОВИНИ