Хлопець не впорався з керуванням на трасі Львів-Луцьк, та збивши дорожній знак впав у кювет. ДТП відбулась 14 липня, як повідомляє Національна поліція Львівщини. 


Аварія відбулась біля села Сабанівка на Червоноградщині, в світлий час доби (близько 14:00).

"Внаслідок події мотоцикліст отримав тілесні ушкодження, зокрема, політравму та ампутацію лівої гомілки та був госпіталізований у реанімацію. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють обставини події", - повідомляють у пресслужбі поліції.
Станом на зараз юнак перебуває у реанімації. Нагадаємо, що цього літа на Львівщині відбулась низка ДТП за участі водіїв мотоциклів. Зокрема, 3 червня неподалік Рави-Руської мотоцикліст не впорався з керуванням та врізався в електроопору.  16 червня двоє мотоциклістів загинуло під час зіткнення з іншими учасниками дорожнього руху.

Поліція Львівщини застерігає: двоколісні транспортні засоби - мотоцикли, скутери, велосипеди та самокати, стають все популярнішими, відповідно - зростає кількість дорожньо-транспортних пригод з їх участю. Під час ДТП водії таких транспортних засобів отримують травми, інколи - несумісні з життям, а головною причиною аварій є порушення учасниками дорожнього руху вимог дорожніх правил

ІА "Вголос": НОВИНИ