Ештон Кутчер давно прославився в Голлівуді ролями в таких популярних фільмах і серіалах, як «Де моя тачка, чувак?», «Ефект метелика» і «Дві з половиною людини», але 40-річний актор – ще й респектабельний підприємець-інвестор: Кутчеру частково зобов'язані своїм успіхом такі гіганти, як Airbnb, Spotify і Uber, пише Newsner

Кутчер і його колишня дружина Демі Мур заснували організацію «Thorn» разом. Сьогодні вони працюють з Цільовим фондом ООН допомоги жертвам торгівлі людьми. У процесі роботи вони ще раз переконалися, що в сучасному світі сексуальне насильство, як і інші види діяльності, перейшло в інтернет.

За словами Ештона, всіх жертв об'єднує той факт, що вони потрапляють на приманки зловмисників онлайн: «Цинізм ситуації в тому, що на сьогодні торгівля людьми відбувається онлайн, як і більшість покупок. У 2016 році ми змогли врятувати понад 6 тисяч жертв сексуального та військового рабства. Крім того, нам вдалося знайти та встановити особи 2 тисяч злочинців».

Найжахливіше, що майже третина продаваних в рабство – діти. Середній вік жертв становить 13 років. Дівчаток продають у сексуальне рабство, а хлопчиків насильно залучають до участі у військових конфліктах.

«Thorn» докладає максимальних зусиль, щоб вирішити цю проблему. Також Ештон заявив, що одна з його основних цілей – повністю викорінити дитячу порнографію в інтернеті.

Своїм прикладом Ештон Кутчер і Демі Мур надихають тисячі людей не залишатися байдужими до наявних проблем.

ІА "Вголос": НОВИНИ