На Львівщині за короткий час вдалося відновити і запустити до максимальних потужностей роботу консервного заводу. Обсяги замовлення на 3 місяці вперед, тому підприємці просять не розголошувати зараз їхні прізвища і назву підприємства, бо і так на «розриві».

Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної ради з посиланням на  голову комісії з питань діяльності агропромислового комплексу, підприємництва та інновацій Юрія Раделицького.

«Дякую власникам заводу і його працівникам за титанічну працю, зокрема розробку нової рецептури продукції, швидке переоснащення виробництва, постійне вирішення проблеми з логістикою та постачання сировини через бойові дії.

Зараз керівництво підприємства працює над якнайшвидшим запуском нових ліній виробництва консерв», - говорить він Юрій Раделицький.

За його словами, ще два підприємства на Львівщині наразі перепрофільовують своє виробництво, рецептурно розробили зовсім нові для себе види продукції, тривають певні технологічні процеси і скоро продукція буде на ринку.

Нагадаємо, як повідомляв «Вголос», на Львівщині у мережах роздрібної торгівлі впав попит на свіже м’ясо.

ІА "Вголос": НОВИНИ