Нетверезий водій спробував втекти від патрульних різними способами.

Про це повідомила Патрульна поліція Львова на своїй сторінці у Facebook. Близько опівночі в районі вулиці Замарстинівської патрульні 2-го батальйону помітили автомобіль Toyota Camry, водій якого порушив правила дорожнього руху.

«Порушника зупинили і повідомили про причину. Водій, натомість, різко розпочав рух. Поліцейські переслідували його та давали вказівки про зупинки втікачу. Він їх проігнорував і, під'їхавши до одного з будинків на вулиці Хвильового, вийшов з авто, намагався втекти», – йдеться в повідомленні.

Його наздогнали і під час подальшого спілкування зрозуміли причину його поведінки. Чоловік перебував в стані алкогольного сп'яніння. Від перевірки він відмовився.

На 52-річного львів'янина склали два протоколи: «Керування транспортним засобом в стані сп'яніння» та «Невиконання водіями вимог про зупинку», а також винесли постанову «Порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами або попереджувальними сигналами при початку руху чи зміні його напрямку».

Окрім того, порушнику загрожує відповідальність за опір працівникам поліції.

Нагадаємо, що вчора Залізничний районний суд Львова засудив на умовний термін покарання львів'янина, який побив водія таксі та пошкодив його автомобіль.

У вівторок, 5-го жовтня, ввечері у Львові водій напідпитку влаштував аварію на вулиці Гайдамацькій. 35-річний львів’янин на «Сітроен Берлінго» врізався в автомобіль «Кіа», який їхав попереду.

ІА "Вголос": НОВИНИ