Залізничний районний суд Львова засудив на умовний термін покарання львів'янина, який побив водія таксі та пошкодив його автомобіль.

Про це йдеться у вироку суду 4 жовтня.

Так, мова йде про інцидент, який стався 31 березня цього року. Тоді, мешканець Львова Данило Фурманов вирішив скористатись послугами таксі Bolt, щоб доїхати додому. На його виклик прибув автомобіль Renault Kangoo. Вже за 200 метрів до кінцевої зупинки на світлофорі пасажир, який був у нетверезому стані, почав вимагати у водія, щоб той зупинив і дозволив вийти. Своєю чергою, водій пояснив, що виходити на світлофорі небезпечно й відмовився висадити пасажира.

Після цього Фурманов почав висловлюватись до таксиста цензурними словами і погрожував пошкодити машину.

Вийшовши з авто, пасажир розбив праве дзеркало, а через кілька хвилин він повернувся до таксі, дістав із кишені розкладний ніж і напав на водія. Крім того, він кинув у потерпілого камінь, проте не влучив.

Під час судового засідання порушник визнав свою провину та підтвердив обставини злочину. Сам таксист на суді не був присутній, проте він написав заяву, у якій не вимагає у порушника ніякої компенсації.

Таким чином, суд Львова визнав Данила Фурманова винним у хуліганстві за ч. 4 ст. 296 ККУ та призначив йому три роки позбавлення волі. Проте чоловіка звільнили від відбування покарання, призначивши йому три роки іспитового строку.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ