Проєкт «Говорить Великий Львів» повертається. Уже від сьогодні, 13 січня, і традиційно щочетверга головне політичне ток-шоу Західної України буде майданчиком для гарячих дискусій, обговорень актуальних тем і подій у країні і світі.

Зокрема сьогодні у соцмережах проєкту перед стартом ефіру на телеекранах глядачі зможуть переглянути велике інтерв‘ю з відомим журналістом Остапом Дроздовим. З ним будемо говорити про монополізацію інформаційного простору. Для чого влада скуповує телеканали і намагається підкорити собі українські ЗМІ. Яка в цьому загроза та чого очікувати далі?

Уже опісля у студії проєкту експерти і гості говоритимуть про приліт Порошенка 17 січня з дипломатичного турне. Чи піде Володимир Зеленський на арешт 5-го президента України?

Тим часом ворог не дрімає. Американські ЗМІ опублікували нову мапу скупчення російських військ вздовж українського кордону. Натомість президент Зеленський хвалиться фото з відпочинку у Буковелі.

Усе найважливіше – у четвер, 13 січня, о 19:15 у ток-шоу «Говорить Великий Львів». Майданчик, де отримають слово і будуть почуті абсолютно всі. В ефірі телеканалів NТА та ЕСПРЕСО, а також у соцмережах проєкту.

Нагадаємо, що 2021 рік «Говорить Великий Львів» завершив серед лідерів політичного інформаційного простору в країні. Наприклад, 16 грудня проєкт тільки у фейсбуці переглянули 190 тисяч людей. А 25 листопада лише у прямому ефірі телеканалу «Еспресо» провідне політичне ток-шоу Заходу України подивилися близько 700 000 глядачів.

Також справді знаковою подією для проєкту у кінці 2021 року стали 100 тисяч підписників на ютуб-каналі «Говорить Великий Львів». Таким чином він очолив перелік найпопулярніших інформаційно-політичних ютуб-каналів Львова та області.

ІА "Вголос": НОВИНИ