Найбільший суспільно-політичний майданчик Заходу України вийшов на новий етап розвитку, здобувши понад 100 тисяч підписників на найпопулярнішому у світі відеохостингу YouTube. Попри гібридну війну Росії проти України, яка особливо активно триває в інформаційному просторі, українськомовний YouTube продовжує набирати оберти, і це не може не тішити.

Інформаційно політичне Ток-шоу "Говорить Великий Львів", яке щочетверга виходить у прямому етері о 19.15 на телеканалі NTA, без перебільшення стало медійним феноменом української журналістики. Станом  на сьогодні це єдиний інформаційний продукт регіонального телеканалу, який за охопленням аудиторії та рейтингами змагається з політичними ток-шоу провідних центральних ЗМІ.

Зауважимо, як писав "Вголос", станом на кінець листопада «Говорить Великий Львів» вчергове вирвався у лідери інформаційного мовлення України. Лише у прямому етері телеканалу «Еспресо» провідне політичне ток-шоу Заходу України подивилися близько 700 000 глядачів. Частка переглядів шоу становила - 1.44. 

Довідка

Проєкт «Говорить Великий Львів» - найбільший політичний майданчик Заходу України. Суспільно-політичне ток-шоу стартувало 2019 року в прямому етері на телеканалі «НТА», а також, своєму ютуб-каналі, о 19:15, щочетверга.

З 2020 року ток-шоу «Говорить Великий Львів» виходить щочетверга о 19:15 на телеканалах «НТА», «Еспресо TV», та у соцмережах телепроєкту.

У ток-шоу проходить обговорення найактуальніших та найгостріших тем в українському суспільстві. Серед гостей: народні депутати, політологи, економісти, журналісти та політичні експерти. Ведучі проєкту - Віталій Крутяков та Наталія Струк. 

Нагадаємо, як писав "Вголос", станом на кінець листопада 2021-го року »Говорить Великий Львів" також здобув першість за переглядами користувачів у соціальних мережах.  Лише у прямому етері програму від 25 листопада  подивилися близько 140 тисяч глядачів у соціальній мережі Facebook. 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ