Лише у прямому етері телеканалу «Еспресо» провідне політичне ток-шоу Заходу України подивилися близько 700 000 глядачів. Частка переглядів шоу становила - 1.44. Це найкращі показники на каналі з поміж інших проєктів. Прикметно, що впродовж етері кількість глядачів постійно зростала. Це свідчить про важливість та актуальність тем, що були підняті в етері.

Цього четверга, 25 листопада, в проєкті «Говорить Великий Львів» разом з експертами ведучі обговорили можливий план наступу Росії на Україну і чи в разі небезпеки зможе Львів стати столицею країни Адже міжнародна розвідка малює жахливі сценарії для України: масові авіаудари, артилерійські та бронетанкові атаки з десантними операціями на Сході країни, в Одесі та Маріуполі, вторгнення через Білорусь.

Детальніше дивіться у повному випуску програми на Youtube та у соцмережах проєкту "Говорить Великий Львів". 

 

Серед найцікавіших фактів, озвучених під час етеру, відомо наступне:

В Україні на початку листопада ліквідували єдину національну академію зовнішньої розвідки, що завдало удару по обороноздатності держави. Про це повідомив народний депутат від фракції «Батьківщина» Михайло Цимбалюк. 

Лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок розповів про те, що станом на сьогодні для укріплення кордону з Білоруссю держава виділила лише 21 млн грн. Цих коштів очевидно не достатньо для створення повноцінного укріпленого кордону з ймовірним супротивником. За словами політика, цих грошей вистачить лише «на те, аби пофарбувати стовпчики», адже подібний проєкт потребує мільйони доларів інвестицій. 

В етері «Говорить Великий Львів» народна депутатка Софія Федина виснула вимогу про негайну відставку голови Офісу президента Андрія Єрмака. За словами представниці «Європейської Солідарності» це єдиний варіант компромісу між владою та суспільством. 

Додамо, що вже не вперше проєкт «Говорить Великий Львів» став одним з лідерів інформаційного мовлення України. Зокрема, влітку цього року лише в етері телеканалу «Еспресо» випуск проєкту переглянули понад 500 тисяч глядачів. У квітні 2021-го середній показник переглядів складав щонайменше 700 тисяч глядачів лише на базі телеканалу «Еспресо». 

Довідка

Проєкт «Говорить Великий Львів» - найбільший політичний майданчик Заходу України. Суспільно-політичне ток-шоу стартувало 2019 року в прямому етері на телеканалі «НТА», а також, своєму ютуб-каналі, о 19:15, щочетверга.

З 2020 року ток-шоу «Говорить Великий Львів» виходить щочетверга о 19:15 на телеканалах «НТА», «Еспресо TV», та у соцмережах телепроєкту.

У ток-шоу проходить обговорення найактуальніших та найгостріших тем в українському суспільстві. Серед гостей: народні депутати, політологи, економісти, журналісти та політичні експерти. Ведучі проєкту - Віталій Крутяков та Наталія Струк. 

ІА "Вголос": НОВИНИ