Народний депутат від «Слуги народу» Микола Тищенко, який не раз потрапляв у скандали, та який рідко відповідає на запитання журналістів, в кулуарах Верховної Ради видав чергову «сенсацію».

Відео з такими «одкровеннями» Миколи Тищенка опублікував у соцмережі журналіст Олег Панюта.

Як виявилося, Тищенко любить сало й купує його на одному з ринків Києва.

Нардеп сказав журналістці, що не помітив зростання цін на продукти в Україні.

Особливо, він стверджує, що на Бессарабському ринку купував гречку по 12 та 28 гривень за кілограм. Сало нібито там коштує від 50 до 200 гривень.

Тищенко також наголосив, що вважає за краще овочі. І любить яловичину, яку він в останній раз купував від 50 до 70 гривень, ба більше, він сказав, що «можна було купити й за 20 гривень».

Варто зауважити, що Микола Тищенко до роботи у Верховній Раді був відомим ресторатором — власником мережі ресторанів по всій Україні. Зокрема, на початку пандемії коронавірусу він відзначився тим, що попри заборону його ресторан у Києві працював та приймав відвідувачів.

За даними Мінфіну, сьогодні середня ціна кілограма гречки 45 гривень, яловичина стартує від 140 гривень за м'ясо з кісткою до 350 й вище за м'ясо без кістки. Сало домашнє на ринках Києва не менше 130−160 гривень за кілограм.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ