Гімн українських націоналістів «Батько наш - Бандера», який здобув не аби яку популярність завдяки флешмобу у Tik Tok, за кількістю пошукових запитів з України здобув упевнену першість.

На це вказують статистичні дані ресурсу Google Trends.

Цікаво, що з огляду на популярність українського флешмобу кількість пошукових запитів «Батько Бандера»  в найбільшому світовому Google була вищою з інших країн, ніж навіть у самій Україні. Зокрема, найбільше таких пошукових запитів зафіксовано з Канади. 

Пісня про лідера Організації Українських націоналістів здобула впевнену першість у пошукових запитах в усіх регіонах України, окрім тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей, а також Криму. 

Статистика по регіонах станом на 23 жовтня

Навіть попри випуск російським репером нового відео, це не допомогло йому повернути першість за пошуковими запитами з України. Пісня про українського героя Степана Бандеру продовжує упевнено тримати першість. 

Статистика за тиждень в Україні


Нагадаємо, як писав «Вголос», флешмоб «Батько наш - Бандера»  у соціальних мережах запустила група школярок родом зі Львова. У ексклюзивному коментарі для журналістів телеканалу NTA дівчата спростували фейки про себе, та розповіли, що змотивувало їх згадати про старовинну повстанську пісню. 

Зауважимо, флешмоб здобув вірусну популярність. Вже незабаром «Батько наш Бандера» співали по всій Україні. Зокрема, депутати фракції «Європейська солідарність» заспівали «Батько наш Бандера» під куполом Верховної Ради. 

ІА "Вголос": НОВИНИ