24-та маршрутка у Львові не їздить, тому що всі водії автобусів, які працювали на цьому маршруті, - похворіли.

Таку відповідь отримали львів’яни, які звернулися до Гарячої лінії Львова з питанням, чому вже понад пів року не їздить громадський транспорт по вулиці Медової Печери, та зі скаргами про те, що неможливо добратися з цього району на вулицю Зелену та до залізничного вокзалу.

Спочатку, за словами мешканців, їм відповідали, що маршрутка N24 тимчасово припинила перевезення пасажирів, тому що проводиться реконструкція вулиці Степана Бандери. І пообіцяли з 1 вересня 2021 року відновити роботу цього маршруту.

Чиновники обіцяли відновити роботу 24 маршрутки з 1 вересня 2021 року

Але в обіцяний строк жодна машина на маршрут не виїхала.

Тепер же чиновники міськради пояснюють, що у автопідприємстві ТзОВ «Фіакр Львів» не мають можливості відновити цей маршрут, тому що бракує водіїв, а ті що є – хворіють.

«За інформацією автопідприємства ТзОВ «Фіакр Львів», на даний час немає можливості відновити та забезпечити роботу маршруту, відповідно до вимог договору на перевезення, оскільки через відсутність на підприємстві необхідної кількості водіїв виникають труднощі із забезпеченням роботи маршрутів. Також керівництво ТзОВ «Фіакр Львів» повідомляє, що у зв’язку із хворобою кілька водіїв перебувають на лікарняному, що також впливає на формування водійських екіпажів», - мовиться у відповіді на запит мешканців.

Водночас чиновники міськради запропонували мешканцям Майорівки дочекатися введення електронного квитка та скористатися можливістю безоплатної пересадки, аби добиратися кому куди треба.

Нагадаємо, як повідомляв «Вголос»,  у міськраді ніяк не можуть запустити роботу електронного квитка.

ІА "Вголос": НОВИНИ