Президент України сьогодні, 28 січня, проводить інтерв'ю з іноземними ЗМІ.

За словами Зеленського, він краще розуміється в проблемах Україні, ніж Байден, оскільки живе тут.

Про це пише Українська правда.

"У нас не перша розмова і зустріч. І в телефонному форматі не перша розмова із президентом Байденом. Я хочу йому подякувати, за те, що він знає багато деталей про те, що відбувається у нашій державі.

Ми ділимося планами, заходами, деякими моментами. Ми вдячні США за постійну підтримку нашого суверенітету і територіальної цілісності.

Але я президент України і я знаходжусь тут і я знаю, мені здається, деталі більш глибше, ніж будь-який інший президент. Питання не в президентові США. Ми розуміємо, ризики і які з них пріоритетні", - розповів Зеленський.

Також український лідер додав, що у нього з президентом США немає ніяких непорозумінь.

«Коли кажуть, що у нас є якесь непорозуміння із президентом США, у нас немає непорозумінь із президентом Сполучених Штатів. Я просто глибоко розумію, що відбувається у моїй державі, як і він глибоко розуміє, що відбувається в США. Ось і все», - сказав президент.

Крім того, Володимир Зеленський зазначив, що Україні наразі потрібно стабілізувати свою економіку через вплив загальної світової паніки. Адже вона дорого коштує нашій економіці.

Відомо, що з початку відповідної риторики у ЗМІ з України вивели 12,5 млрд, тому довелося стабілізувати гривню із держрезервів.

«Що такого ми знаємо, чого не знає президент Байден? Я думаю, що у мене, як у президента незалежної країни, можуть бути свої секрети – так само, як і у президента Сполучених Штатів», - додав глава України.

Як раніше писав Вголос, президент Зеленський сьогодні дає інтерв'ю іноземним ЗМІ. Він заявив, що якщо ми вже перебуваємо у війні — то ми більше «практики, аніж «теоретики».

ІА "Вголос": НОВИНИ