Терористичний характер війни росії проти України та масштабні військові злочини рашистських окупантів вже давно стали відомі по всьому світу. Якщо на початку повномасштабного вторгнення московитів їхні військові розповідали про те, що «їхали на навчання» та «були не в курсі», то зараз в приватних розмовах рідні окупантів відкрито закликають до масового знищення українського населення.

Зокрема, аудіозапис однієї з таких розмов оприлюднила інформаційна агенція УНІАН з посиланням на  Службу Безпеки України. 

За словами загарбника, в його батальйоні було багато поранених, але їх усіх відправили назад до Москви.

«Це війна! Що ти хотіла?»,- запитав окупант.

Дівчина, яка була на іншому кінці дроту, відповіла, що по росТБ кажуть, що війни в Україні немає, це «спецоперація». Загарбник уточнив, хто саме це сказав. Дівчина відповіла: «Ну, хто сказав, дядько Вова».

"П**добол твій дядько Вова. Що ми тоді тут робимо, якщо війни немає?",- сказав загарбник.

Крім того, дівчина додала, що вважає правильним рішення напасти на Україну, бо "у них там народ злий, вони нас взагалі ненавидять, вони б самі на нас напали".

"Їх треба, Дімо, добивати. Якщо їх зараз всіх не зачистити, рік-два і вони розлютяться. Вони сильно зараз озлобляться. І вони реально війною на нас підуть. Раз вже почали, так скажемо, треба добивати", - сказала дівчина.

Нагадаємо, як повідомляв "Вголос", вчора під Києвом українські Збройні Сили збили військовий літак окупантів, який бомбардував цивільні будинки. Відомо, що льотчик спробував катапультуватись, проте через несправність парашуту йому не вдалось цього зробити. Відтак, російський військовий злочинець загинув на місці лютою смертю.  

 

ІА "Вголос": НОВИНИ