14 вересня Конкурсна рада з реалізації обласного конкурсу проектів місцевого розвитку прийняла низку управлінських рішень.

Зокрема, було розглянуто питання щодо 44 проектів, які опинилися в зоні ризику через затягування з підготовкою необхідних документів. 10 з них рішенням КР виключили з числа переможців, а вивільнені кошти в сумі 1,5 млн грн розподілили на інші проекти в межах двох пріоритетів: вуличне освітлення та екологічні ініціативи (всього 12 об’єктів).

«Щодо інших 34 проектів, КР прийняла  рішення зобов’язати замовників до 17.00 28 вересня надати Секретаріату КР скан-копії підтверджуючих документів (номер угоди та назву підрядної організації) та розпочати нарешті реалізацію зазначених проектів. Це свого роду другий шанс. У випадку не надання замовниками необхідних документів Секретаріат КР автоматично вилучить їх з переліку переможців та передасть на розгляд співголів КР для прийняття остаточного рішення», - пояснив начальник відділу з питань реалізації проектів місцевого розвитку, МТД та ЗЕЗ Іван Собко.

Також сьогодні Конкурсна рада прийняла рішення на наступному засіданні розглянути питання щодо внесення змін до Програми проведення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку на 2017-2020 рр.

Відповідні пропозиції від громадськості, депутатів облради та інших суб’єктів можна скеровувати на ел. адресу: microproekt@gmail.com

ІА "Вголос": НОВИНИ