Кандидат у президенти РФ від «Комуністів Росії» Максим Сурайкін і Максим Шевченко, який представляє кандидата від КПРФ Павла Грудініна, влаштували перепалку під час передвиборних дебатів.

Конфлікт стався через поїздку Сурайкіна до Києва, передає «РІА Новости».

За його словами, у столиці України він зустрівся з багатьма проросійськими активістами. У цей момент його почав перебивати Шевченко, голосно запитуючи, як Сурайкіна пустили в Київ.

«Ми з інтересом послухаємо, про що вони в Києві говорили, де комуністична партія під забороною, де комуністів обливали смолою, розстрілювали, про що вони розмовляють з «ліберал-фашистсько-бандерівським режимом» Києва», — заявив представник Грудініна.

Вибори президента пройдуть 18 березня. На пост претендують вісім осіб: Сергій Бабурін, Павло Грудінін, Володимир Жириновський, Володимир Путін, Ксенія Собчак, Максим Сурайкін, Борис Тітов, Григорій Явлінський.

Як писав «Вголос», у передвиборному ролику одіозного Жириновського Київ представлений як «столиця малоросійського округу». У відео, яке називається «Звичайний день Президента РФ Володимира Жириновського», показують заголовки новин з майбутнього, яке нібито настане, якщо одіозний політик здобуде перемогу.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ