У кліпі знялися ведучі щоденних випусків ТСН: Наталія Мосейчук, Лідія Таран, Соломія Вітвіцька, Марічка Падалко та Юлія Бориско. Компанію їм склали професійні музиканти: дует «Тельнюк: сестри» і гурт «Kozak System».

Телевізійна прем'єра кліпу відбулася вчора, 7 грудня, в ефірі підсумкового випуску новин «ТСН. Тиждень».

Як зазначено в описі до відео, ідея запису пісні-звернення виникла в команди новинарів ТСН. Рішення зробити кліп, присвячений хоробрим серцям, мобілізувало учасників у рекордні терміни. Протягом двох днів плідно вели роботу над музичним матеріалом: у перший день відбувся запис пісні на студії звукозапису, наступного дня знімали кліп у студії ТСН каналу «1+1» під керівництвом відомого режисера, досвідченого кліпмейкера Семена Горова.

Ведуча спецвипуску ТСН Соломія Вітвіцька запевняє, що пісня не лише драйвова, а водночас і дуже зворушлива.

«Пам'ятаю, поки їхала до студії на запис пісні в авто, слухала її та намагалася підспівувати. В якийсь момент клубок підступив до горла, і я розплакалася... Наче паралельна реальність – ми тут, вони там. Коли буваю на Сході, щоразу дивуюся, наскільки сильні та мужні в нас чоловіки. І нехай усі обов'язково повертаються до нас і до своїх рідних живими і з перемогою!» – каже Соломія.
 

ІА "Вголос": НОВИНИ