Депутат Верховної Ради України від партії «Слуга народу» Єлизавета Ясько, про тісні взаємини з якою нещодавно повідомив експрезидент Грузії Міхеїл Саакашвілі, приїхала в Грузію.

Про це повідомляє портал «Новини-Грузія».

Як повідомив телеканал «Формула», журналісти помітили Ясько біля пенітенціарної установи №12 в місті Руставі, де утримують Саакашвілі після затримання 1 жовтня. Вона відмовилася від спілкування з журналістами.

Телеканал «Руставі-2» уточнює, що Ясько прийшла на зустріч з ув'язненим разом з представником посольства України в Грузії.

Напередодні Ясько опублікувала на своїй сторінці в Фейсбуці відео, в якому обіцяла скоро приїхати в Грузію. Вона звернулася до грузинського народу і закликала захистити результати виборів і експрезидента.

Ясько вважає, що Саакашвілі був затриманий в Грузії незаконно, і тепер вся світова спільнота боротиметься за його звільнення.

У грудні 2021 року українські ЗМІ повідомляли, що у колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі закрутився роман із главою української делегації в ПАРЄ, нардепкою від “Слуги народу” Єлизаветою Ясько.

Ясько жила в резиденції колишнього президента Грузії Саакашвілі в селищі Лісники під Києвом.

Пара разом від середини минулого літа.

Нагадаємо, що Саакашвілі 53 роки, Ясько – 31. 

Раніше повідомлялося, що влада Грузії відмовилася передати затриманого Саакашвілі Україні, громадянином якої він сьогодні є. Про небажання покидати Грузію заявив, за словами адвоката, і сам її експрезидент.

ІА "Вголос": НОВИНИ