Вже традиційною стала тенденція, коли виконком Львівської міської ради запізно оприлюднює свої рішення щодо містобудівних умов та обмежень для забудовників, які до них звертаються. Публікації таких рішень щонайменше затримуються на два-три тижні, а подекуди і на кілька місяців. Такі дії, ймовірно, можуть свідчити про змови посадовців Ратуші з окремими підприємцями.

Журналісти телеканалу НТА запитали у керуючої справами виконкому Наталії Алєксєєвої, чому так відбувається. Проте остання відмовилась прокоментувати ситуацію 

«Чому Виконком по 2 місяці не оприлюднює власні рішення» - таке питання журналістка телеканалу поставила пані Алексеєвій. Проте остання, пославшись на те, що тема питання «не узгоджена», відмовилась відповідати на нього та фактично втікла від знімальної групи. 

В регламенті виконавчого комітету Львівської міської ради не встановлені терміни, відповідно до яких виконком має здійснювати публікації своїх рішень. Саме тому чиновники і дозволяють собі визначати ці строки самовільно. Однак така самодіяльність викликає сумніви щодо прозорої діяльності цієї структури.

Нагадаємо, «Вголос» вже писав про карколомний кар'єрний злет Наталії Алексеєвої, а також про щедрі розміри премій, якими її та інших чиновників всупереч власним обіцянкам щедро «обдаровує» міський голова Андрій Садовий. 

Зауважимо, що мова йде про виплати з міського бюджету, які таким чином відбуваються коштом львівських платників податків. 

ІА "Вголос": НОВИНИ