Заключному контрольному спарингу львівського футбольного клубу «Рух» в Сіде (Туреччина) проти БАТЕ передувала дружня зустріч Президента «жовто-чорних» Григорія Козловського та працівників клубу проти елітного штабу «Миная» на чолі з Михайлом Кополовцем та Василем Кобіним.

Про це інформує пресслужба «Руху».

«Жовто-чорні» кольори захищали Президент клубу Григорій Козловський, генеральний директор Ігор Дедишин, виконавчий та спортивний директори Ростислав Пузанський і Володимир Лапіцький, тренери Олександр Грицай та Андрій Кікоть, адміністратор команди Олександр Хлюбко та ексгравець «Руху» Роман Іванов.

«В нас середній вік команди – 49 років. Наша команда називалася «Привід», а в «Миная» у складі граючі футболісти. Так, як ми їх сьогодні повозили, треба було бачити. У мене емоції, немов помер і ожив», - прокоментував президент ФК «Рух».

Тим часом «рухівцям» протистояла суперкоманда із Кополовцем, Кобіним та Ощипком у складі. Перший тайм пройшов на зустрічних курсах. Команди обмінялися небезпечними моментами, але вразити міні ворота не зуміли.

Василь КОБІН, головний тренер «Миная»: «Ми готувалися до цієї гри, знали, що приїде Президент «Руху» Григорій Козловський. Зустріч мала відбутися на день раніше, але  через певні обставини ми її перенесли. Задоволений грою свого тренерського штабу. Добре діяли на полі, але кульгала реалізація. Нашим суперникам, можливо, не вистачає фізичних кондицій, але футбольною думкою вони на солідному рівні».

По перерві на полі вирували запальні емоції. У певних епізодах головному рефері поєдинку Юрію Бакалову довелося демонструвати гірчичники. Все ж впевнена гра в оборонних тилах допомогла командам зберегти ворота на замку.

   

Зазначимо, ФК «Рух» завершив перший збір у Туреччині і перебрався із Сіде до Белека, де команда проведе заключний збір.

Як писав «Вголос», львівський футбольний клуб «Рух» 28 лютого зіграв заключний спаринг-матч на тренувальних зборах у Сіде.

ІА "Вголос": НОВИНИ