У футбольного клубу «Рух» є чудова традиція – перед Різдвом проводити товариський футбольний «Матч зірок»

Для багатьох нинішніх і колишніх футболістів (і не тільки) вже звичною річчю стало те, що напередодні різдвяних святкувань за ініціативи почесного президента футбольного клубу «Рух» Григорія Козловського вони збираються і грають у футбол. Не стільки на результат, як для того, щоби побачитися, поспілкуватися та просто гарно провести час, займаючись улюбленою справою.

На такі футбольні зустрічі з’їжджаються переважно хороші знайомі, товариші або близькі друзі Григорія Козловського. Дехто саме завдяки такій ініціативі має змогу побачитися лише одного разу на рік. Бо учасники цього дійства можуть жити і працювати не тільки в різних містах України, а й за кордоном у різних кінцях світу.

Відбувся такий дружній поєдинок і цього разу, пройшов він на одному з полів Академії «Руху».

І в ньому відбувся цікавий епізод – удар зі штрафного виконував сам Козловський, і вийшло це в нього навіть дуже ефектно.

 ">

Відомий воротар Роман Підківка був безсилим проти розкішного удару Григорія Козловського.

«А який ще президент клубу зможе повторити щось подібне?!» – поставила риторичне запитання пресслужба футбольного клубу «Рух» (Львів).

І справді, який? Ваш хід, панове Суркіс, Ахметов та інші…

Нагадаємо, що наприкінці минулого року почесний президент львівського футбольного клуб «Рух» Григорій Козловський підбив підсумки першої частини сезону для «жовто-чорних». Він відверто розповів про відставку Івана Федика, якого вважає одним із найперспективніших тренерів України, повернення в клуб Леоніда Кучука, результати команди, а також виокремив найкращі та найгірші матчі першої частини сезону.

ІА "Вголос": НОВИНИ