Лідер партії «Голос» та гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук розкритикував політсилу «Європейська солідарність» Перта Порошенка та заявив, що його партію «Голос» намагаються дескридитувати.

Про це він заявив у вівторок, 16 липня, у Львові, у межах політичного концерту, передає кореспондент «Вголосу».

За його словами, стара влада, старі політики не чекали такого результату від його партії, які показали соцопитування. Тому почали дискредитувати його партію. «І роблять все, аби у них цю владу не забрали. І лізуть в цю владу, як в останню переповнену автобусну маршрутку», - акцентував Вакарчук.

При цьому наголосив: «Я не хотів ще до вчора про це говорити, але політика, виявляється не просто брудна, а дуже брудна і підступна. Я мушу вам дещо сказати. Декілька днів тому на багато мобільних номерів львів'ян та мешканців  області почали приходити смски приблизно такого змісту: «Партія «Голос» все одно не пройде, тому нема чого її підтримувати». Я б не звернув увагу, якби через кілька годин з того самого номера не почали запрошувати на зустріч з кандидатом у депутати від партії «ЄС» Петром Порошенком і на концерт у Львові».

Також Вакарчук додав: «У мене слів нема. Бо якщо це нова політика, якщо це оновлена «ЄС», то на які зміни варто очікувати? Мусів це вам сказати, бо місяць стримувався».

При цьому лідер «Голосу» поставив риторичне питання, критикуючи Порошенка та його партію: «Хто повернув в Україну Медведчука? Хто дозволив йому купити телеканали? Це так ви об’єднуєтесь і захищаєте Україну?».

Як писав «Вголос», На Львівщині правоохоронці викрили депутата сільради на масові смс-розсилці проти партії “Голос” на користь партії “ЄС”.

ІА "Вголос": НОВИНИ