Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати більшістю голосів продовжили програму підтримки підприємців. Зокрема в ній йдеться про безпосередню підтримку львівських підприємців-початківців, а також допомогу місцевим товаровиробникам.

​​Про це Секератр ЛМР повідомив на своїй сторінці в Facebook. 

«Йдеться про знижки місцевому бізнесу на оренду міської землі, відшкодування за участь у виставках, маркетингову підтримку, проведення спеціальних навчань та ще цілу низку заходів, спрямованих на розвиток промислового виробництва й інших форм підприємництва, збільшення інвестицій і забезпечення економічного зростання Львова», - пише Маркіян Лопачак.

Секретар ЛМР зауважив, що саме дрібний та середній бізнес є найбільшим платником податків до місцевих бюджетів, зокрема й бюджету Львова. За словами Лопачака, в умовах відновлення економіки після пандемії критично важливо підтримати саме дрібних підприємців, а не великі корпоративні структури. Тим більше ті, які прямо чи безпосередньо входять до орбіти впливу тих чи інших олігархічних кланів. 

«Малий і середній бізнес є основою наповнення міського бюджету (через сплату ПДФО дає левову частку усіх податкових надходжень) і головним працедавцем для українців (саме дрібні підприємці, а не великі олігархічні структури, створюють 75% робочих місць в Україні). Тож маємо підтримувати», - говорить Лопачак. 

Нагадаємо, раніше «Вголос» писав про прогнози львівських політиків стосовно старту чергового політичного сезону у місті.

ІА "Вголос": НОВИНИ