10-річна Тетяна зараз перебуває в дитячій лікарні на вулиці Орлика. У неї ампутована нога, множинні переломи кінцівок і тазу, важка черепно-мозкова травма, забій головного мозку, політравма.

Небайдужих львів'ян просять про допомогу для дівчинки, родину якої спіткало трагічне лихо. ДТП, у якому загинув батько дівчини, Володимир Качмар, трапилось 3 вересня у місті Рудки на Самбірщині. За даними поліції, 36-річний водій сідлового тягача «Рено»,  не впорався з керуванням, внаслідок чого тягач з причепом виїхав на тротуар, збив електроопору, в’їхав у магазин та перекинувся. Від травм, отриманих внаслідок ДТП, водій вантажівки помер на місці події.

Внаслідок наїзду загинуло двоє пішоходів, які перебували на тротуарі, зокрема і батько Тетяни. Вона сама, а також 16-річна мешканка Самбірщини, ушпиталені з важкими травмами. 

10-річна Тетяна з міста Рудки



Про збір коштів повідомила подруга родини Юлія Фабіровська на своїй сторінці в Facebook.  

"Ситуація надзвичайно важка і далі додаються нові діагнози і операції, а реабілітація після таких травм буде тривати не один рік. Тому сім‘я і вся родина, просить про фін.допомогу, хто скільки може поділитись 10..20..50..200..грн", - пише жінка. 
 
Як зауважила Юлія Фабіровська, в день аварії  Володимир Качмар, батько Тетяни, забрав донечку з музичної школи та зайшов з нею у продуктовий магазин. Саме на виході з нього їх і «накрила» фура, в якій було понад 20 тонн щебеню. 

 

Тетяна з батьком за мить до аварії

 



Нагадаємо також, що дівчинка гостро потребує донорів крові. Родина просить зголоситись всіх, хто має 3-у групу крові (резус негативний). 

Реквізити для допомоги

5168 7554 6065 9010 -Приват Качмар Олена (сестра)
5167 8032 0712 9987 -Ощад Качмар Олена (сестра)
5375 4141 2573 0456 -Моно Іван Петрівський (двоюрідний брат)

 

ІА "Вголос": НОВИНИ