Автобуси на маршруті 2А у Львові, які сполучали центр міста з вулицею Патона, перестали їздити з початком ремонту вулиці Бандери. Після завершення ремонту у мерії цей маршрут пообіцяли відновити. Проте обіцянки своєї не дотрималися.

Обурені львів’яни почали вимагати відновлення маршруту. Проте їм відповіли, що такого маршруту більше не буде. Причина: планується створення нового автобусного маршруту. Проте коли його запустять, у мерії не зізнаються. 

«Курсування автобусного маршруту №2А було призупинено на час реконструкції вул. С. Бандери, та зважаючи на відновлення курсування тролейбусного маршруту №30 «Університет – вул. Ряшівська» та створення нового автобусного маршруту №92 (Рудно – вул. Городоцька – вул. Ряшівська – вул. Патона – вул. Любінська – Університет – центр – вул. Личаківська – вул. Пасічна – вул. Дж.Вашингтона), який дублюватиме автобусний маршрут №2А, питання відновлення зазначеного маршруту не розглядається.», - відповіли на «Гарячій лінії міста».

Водночас львів’яни стверджують, що раніше на такий самий запит їм відповідали, що роботу маршруту відновлять тоді, коли відновиться навчання у вишах Львова. Але коли студенти повернулися до навчання, то автобус все одно не запустили. 

Нагадаємо, як вже писав «Вголос», у мерії так само обіцяли відновити рух автобусів на маршруті №24 після завершення реконструкції вулиці Бандери. Але потім вирішили, що обіцянку виконувати не варто.

ІА "Вголос": НОВИНИ