Львів'янка Олена Мороз перемогла у конкурсі краси «Woman of the Universe 2021». Під час події, яка відбулася у болгарській столиці Софії, жінка виборола перше місце та повернулася до Львова з короною одного з найпрестижніших світових конкурсів краси.

Про це українське представництво конкурсу повідомило на власній сторінці у Facebook

"Красуня-українка родом зі Львова підкорила серця високоповажного журі своєю вродою, добротою, розумом, небайдужим ставленням до інших та свідомою життєвою позицією!" - йдеться у повідомленні. 

 

 

Олена Мороз у фіналі конкурсу


Відомо, що Олені Мороз 42 роки, вона є матір'ю двох дітей. Львів'янка має 4 вищих освіти та активно займається благодійністю й громадською діяльністю. Зокрема, вона є авторкою проєкту «Ділюся дорогою», метою якого є створення комфортних умов для пересування тих, хто обрав альтернативні види транспорту - велосипеди, електросамокати, тощо. 
 
Я дуже пишаюся нашою Оленкою! Вона справді заслуговує на цю грандіозну Перемогу. В ній гармонійно поєднуються усі ті риси, якими має володіти жінка, гідна вшанування: мудрість, благородність, доброта, підтримка та допомога іншим, відчуття соціальної відповідальності…” — коментує національний директор та організатор “Місіс Всесвіт-Україна” Уляна Оксенюк

 

Переможницю зустріли у Львові з квітами

 


Нагадаємо, як писав "Вголос", український спортсмен, 19-річний Юрій Захарєєв із Білгорода-Дністровського став переможцем ХХІ чемпіонату світу з боксу, що проходив у Белграді, Сербія. Ця першість була дебютною для молодого боксера на дорослому рівні.

ІА "Вголос": НОВИНИ