3-4 вересня у Львові планують провести масштабну акцію «Найбільша маскувальна сітка України». За два дні волонтери хочуть сплести 2000 метрів квадратних сітки.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Такий розмір сітки допоможе покрити всі замовлення військових, які є в штабах Львова. Акція відбуватиметься у Львівському палаці мистецтв з 09:00 до 19:00 години. Для реалізації такої амбітної мети потрібна участь понад 1000 осіб щодня. Тож до участі у заході запрошують усі волонтерські штаби плетіння маскувальних сіток Львова.

«Сітки на фронті потрібні завжди, і багато. На них є запит з початку війни й до нині.  Справжня фабрична НАТівська сітка розміром 3х4 метри коштує приблизно 2 тисячі євро, це не по-кишені ні державі, ні волонтерам. Тому небайдужі люди по всій країні плетуть сітки», – розповів керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як.

Крім того, під час акції збиратимуть 50 тисяч гривень на закупівлю нової тканини та основ для плетіння сіток. Для того, щоб зробити свій внесок уже, пишіть на електронну скриньку Львівського обласного молодіжного центру [email protected] і вам нададуть усі реквізити.

Читайте також:

Наступ з білорусі: українська розвідка оцінила ступінь загрози

Росія почала повертати з Сирії свої системи ППО - ЗМІ

Росія перекидає в Україну ще один армійський корпус. Фото

ІА "Вголос": НОВИНИ