ЛКП «Львівавтодор» закупив послуги по виробництву інформаційних відеоматеріалів в Андрія Андруха, який знімає відео для львівської міськради.

2 лютого 2022 року ЛКП «Львівавтодор» в системі публічних закупівель «Прозорро» опублікував оголошення про закупівлю UA-2022-02-02-007222-c про закупівлю «Виробництво інформаційних відеоматеріалів» вартістю 49500 гривен. Ця закупівля проводилася без використання електронної системи. Відповідну угоду на виконання 7 послуг до 31 грудня 2022 року підписано із паном Андрухом Андрієм Анатолієвичем. Самого договору, щоправда, ЛКП «Львівавтодор» не опублікувало – на сторінці закупівлі є тільки електронний підпис.

Зауважимо – послугами оператора Андрія Андруха нерідко користується прес-служба Львівської міської ради. Відео, зняті паном Андрієм, можна знайти на офіційному сайті Львівської міської ради, наприклад тут. Пан Андрій є фізичною особою-підприємцем із червня 2013 року.

Цікавим є такий момент – за даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань серед видів діяльності ЛКП «Львівавтодор» є зокрема і такі: «Виробництво кіно- та відеофільмів, телевізійних програм» та «Компонування кіно- та відеофільмів, телевізійних програм». Чому підприємство замовляє такі послуги «на стороні» може пояснити лише керівництво підприємства. 

Яке, своєю чергою, за будь-якими коментарями скеровує до пресслужби Львівської міської ради. Нагадаємо, нещодавно під час зйомки сюжету журналістів програми Змови з телеканалу НТА, невідомий чоловік на автомобілі  «Інфініті», який представився директором Центру обслуговування пасажирів на вулиці Горбачевського, наполегливо рекомендував будь-які зйомки та коментарі узгоджувати з пресслужбою Львівської міської ради. 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ