У середу, 13 грудня, Львівщина прощається із захисниками: Іваном Подільняком, Назаром Звіром, Ярославом Гонсьором, Миколою Дмитришиним, Михайлом Кострубою, Костянтином Мироновим.

Про це повідомили у Львівській ОВА.
 
Іван Подільняк
Житель села Долішнє Моршинської територіальної громади. На захист України став із перших днів повномасштабного вторгнення.
Загинув 5 грудня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Малі Щербаки Запорізької області. Воїну було 53 роки.

 
Назар Звір
Житель села Воля-Висоцька Жовківської громади. Воїн захищав Україну з початку повномасштабного вторгнення рф на східному напрямку. Загинув 5 грудня 2023 року під час бою поблизу населеного пункту Стельмахівка Луганської області. У захисника залишились батьки, дружина, двоє донечок та брат.

Ярослав Гонсьор
Мешканець села Погірці Рудківської громади 1991 року народження. Із початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. Служив в/ч А3719 міста Яворів. Виконуючи бойове завдання на Луганському напрямку, 29 листопада 2023 року, загинув.

Микола Дмитришин
Уродженець села Твіржа Львівської області. Із початком повномасштабного вторгнення рф став на захист Батьківщини від окупантів до лав 63-ї окремої механізованої бригади Корпусу резерву Сухопутних військ ЗСУ. У воїна залишилися мама, двоє синів, брат з дружиною та племінниці.

Михайло Коструба
Львів’янин. Із перших днів війни, попри статус особи з інвалідністю, добровольцем став на захист держави від російських окупантів та виконував бойові завдання у лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ ЗСУ. Брав участь в операціях із звільнення Херсонщини, також боровся із загарбниками на східному напрямку фронту. У воїна залишилися мама, дружина, донька, брат, племінник, хрещені діти та швагро.

Костянтин Миронов
Львів’янин. Впродовж 2014-2016 років виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції. Після початку повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини до лав 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ. У воїна залишилися дружина, донька та брат.
Вічна памʼять усім героям!

Нагадаємо, за добу 12 грудня українські військові ліквідували ще 850 російських окупантів. Загальні бойові втрати ворога з часу повномасштабного вторгнення склали 341500 осіб.

ІА "Вголос": НОВИНИ