Всеукраїнські змагання майбутніх пекарів відбуватиметься у два етапи: теоретичний та практичний. Останній триватиме п’ять годин. За цей час дівчина повинна спекти вироби під назвою «Виборська здоба» та «Крендель сувенірний». Оля пектиме у Головіно незвичний крендель – без традиційних прикрас у вигляді колосків.

«При підготовці до конкурсу ми підійшли творчо, – розповідає Наталія Склярчук, директор Ліцею харчових технологій. – Наш крендель символізуватиме Львів та підготовку до єврочемпіонату з футболу. Відтак виріб буде прикрашено косичками, збоку на ньому буде напис «Львів», а також його прикрашатимуть українські талісмани Євро-2012. Крендель буде зі здобного тіста».

У Ліцеї сподіваються на перемогу, адже крендель є їхнім талісманом, оскільки зображений на логотипі навчального закладу. До конкурсу дівчину готувала майстер «Золоті руки» Галина Гараймович.

ІА "Вголос": НОВИНИ