У Львові на виклик до хворої дитини приїхав нетверезий медик. Через його поведінку батьки вимушені були викликати поліцію.

Батьки, які викликали до своєї недужої дитини «швидку», замість медичної допомоги змушені були викликати ще й поліцію – один з медиків виявився нетверезим.

Цю інформацію підтвердив «Вголосу» директор Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Андрій Васько.

За його словами, працівник пройшов перевірку перед тим як його допустили до роботи.

«Перед рейсом його перевірили і він був тверезий. На жаль, вже під час робочої зміни він вжив алкоголь», - розповів Андрій Васько.

Але відповісти на питання, чи медичний працівник на роботі випивав сам, чи ще з кимось, - не схотів.

Наразі цього працівника за перебування на робочому місці у нетверезому стані відсторонено від роботи.

«Його буде звільнено», - каже керівник.

За словами речниці управління патрульної поліції Львова Катерини Рибій, близько опівночі працівників поліції викликали до помешкання львів’ян.

«Патрульні засвідчили, що медичний працівник мав усі ознаки алкогольного сп'яніння: запах та відповідна поведінка», - каже вона.

За цим фактом на медичного працівника Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф склали протокол за ч.1 ст 179 КУпАП «Розпивання пива, алкогольних та слабоалкогольних напоїв на робочому місці. Стаття передбачає штраф – до ста гривень. 

Нагадаємо, як уже повідомляв «Вголос», тільки великі штрафи змушують водіїв не сідати за кермо п'яними

ІА "Вголос": НОВИНИ