У четвер, 14 лютого,  у Львові, у палаці спорту «Галичина», відбувся фінальний матч Кубка України-2019 із волейболу серед чоловічих команд, у якому львівський «Барком-Кажани» у трьох сетах обіграв «Серце Поділля» — 3:0. Для «кажанів» цей трофей став третім в історії клубу.

Про це інформує відділення НОК України у Львівській області.

Голова відділення НОК України у Львівській області Юрій Турянський нагородив і привітав «Барком-Кажани» з перемогою:

«Минулого року волейбольний клуб «Барком-Кажани» показав максимальний результат: уперше став чемпіоном України серед чоловічих команд у Суперлізі та здобув Кубок і Суперкубок України. Також 2018-го «Барком-Кажани» брали участь у престижному Єврокубку — Кубку Європейської конфедерації волейболу. І вже на початку цього року ми отримали новий сенсаційний результат — збірна України з волейболу, у складі якої грають й волейболісти «Кажанів», вийшла до фінальної частини Євро — вперше з 2005 року! Українські волейболісти пройшли відбірковий турнір 2018/2019 до чемпіонату Європи без жодної поразки. Показовим є й той факт, що тренером збірної України є наставник «Кажанів» Угіс Крастіньш».

Цього сезону «Кажани» також демонструють чудовий результат: у чемпіонаті України, після 12 турів, саме вони очолюють турнірну таблицю.

Як писав «Вголос», у Львові нагородили найкращих спортсменів області 2018 року.

ІА "Вголос": НОВИНИ