Про це журналістам повідомив голова правління заводу Юрій Чабан.
«Почали випускати майонез на рідких жовтках», - сказав він.
За його словами, продукція випускатись під традиційною торговою маркою «Щедро». Такий майонез складає 10% від всього обсягу продукції, проте, у хорошого попиту буде збільшуватися. У решті майонезу замість натуральних жовтків використовують яєчний порошок.
«Ми доносимо людям, що продукт справді на натуральних жовтках, але люди тепер часто не вірять виробникам. Ця продукція контролюється, як самими виробниками, так само і у нас є велика потужна лабораторія», - наголосив він.
ЗАТ "Львівський жиркомбінат" розпочав роботу в п'ятдесятих роках 20 століття.
Спеціалізується на випуску олійно-жирової продукції — фасованого маргарину та майонезу — під ТМ „Щедро”.
У 2009 році випустив 56 тис. т. маргарину і майонезу.
ІА "Вголос": НОВИНИ